Manchester United - Kopenhag muhtemel 11'ler

ABONE OL

Manchester United ile Kopenhag, UEFA Avrupa Ligi son çeyrek final maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Manchester United ile Kopenhag, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek.

RheinEnergie'de oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Mücadele saat 22:00'den itibaren beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: Romero, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams, Matic, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial

Kopenhag: Johnsson, Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen, Zeca, Mudrazja, Biel, Wind, Jensen, Santos

Eksikler

Manchester United: Shaw, Tuanzebe, Jones(sakat)

Takımların son durumu

Manchester United, son 16 turunda LASK Linz'i 5-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Premier League ekibi son 5 resmi maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Başakşehir'i eledi

Kopenhag ise ilk maçta 1-0 mağlup olduğu temsilcimiz Başakşehir'i rövanşta 3-0 yendi ve Manchester United'ın rakibi oldu. Danimarka ekibi, son 3 resmi mücadeleyi kaybetmedi.

13 yıl önce Manchester United turladı

Manchester United ile Kopenhag, 2006-2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde eşleşti. Premier League ekibi Danimarka'daki maçı 1-0 kaybetmesine karşın Old Trafford'da mücadeleyi 3-0 kazandı ve tur atlayan taraf oldu.