Marcao'dan tehdit mesajlarına tepki!

ABONE OL

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, 3-2 mağlup olunan Alanyaspor maçının ardındn kendisine ve ailesine gelen tehdit mesajlarına tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’a 3-2 yenilen Galatasaray, kupaya veda ederken maç sonunda Marcao’nun yaptığı paylaşım çok konuşuldu.

24 yaşındaki Brezilyalı savunmacı iyi bir performans göstermediği maçtan sonra , taraftarların sosyal medyada ailesine gösterdiği tepkiye karşılık verdi.

Maçta yaptığı hatalar nedeniyle özür dileyen Marcao, “Benim hatalarım nedeniyle ailemin tehdit edilmesini kabul edemem. Aileme saygı duymanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Marcao'nun paylaşımı şu şekilde; 

''Bugün hepimiz için kolay bir gün değildi. Bu formaya çok saygı duyuyorum ve bugüne kadar Galatasaray’ı ve taraftarları onurlandırmak için sahada ve dışında her şeyimi verdim.

Tüm bu nedenlerden dolayı maçtaki penaltı nedeniyle özür dilemem gerektiğini düşünüyorum. Bu kulübü savunan herkes, her zaman en iyiyi elde etmek için elinden geleni yapıyor ve beni tanıyanlar, kendimi suçladığımı biliyorlar. Bugün olanlar kesinlikle daha fazla çalışmam için beni motive edecek.''

Bu paylaşımın ardından Marcao'ya destek mesajları geldi.