Marcao ve Kerem barıştı! 

ABONE OL

Galatasaray'da Marcao ve Kerem Aktürkoğlu, son gerçekleştirilen idmanda barıştı.

Galatasaray'da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu'nun takım arkadaşları önünde barıştığı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Marcao'nun bugün takım arkadaşları önünde Kerem Aktürkoğlu'ndan özür diledi ve oyuncuların barıştığı vurgulandı.

Terim: 'Bunu yapmak zorundaydı'

Fatih Terim, iki oyuncunun barışmasının ardından "25 tane, 30 tane adam. Bunların hepsi ayrı huyda, ayrı dilde, ayrı kültürde. Bu kadar birbirine yabancı insanın bir arada olması çok kolay bir şey değil. Fizik olarak bu kadar efor sarf eden bir bünye, mental olarak büyük bir yorgunluk. Psikolojik olarak da büyük bir baskı altında saha dışı, saha içi. Bazen sonuçların da iyi gitmemesi her insanda çöküntü yaşatır. Hayat için çok gençsiniz. İstemediğin bazı yükselişler, bazı sinirsel hareketler, bazı kavgaya varan hadiseler olabilir. Antrenmanda, soyunma odasında, koridorlarda. Ama bir dozu, tadı, bir makul tarafı olmalıdır. Marcao ve Kerem arasındaki olay sahada cereyan etmiştir. Benim odamdaki Marcao'nun özürünü burada takım arkadaşları önünde olsun istedim. Marcao zaten defalarca özürünü diledi, hatalı olduğunu ifade etti. Ailesinden de Kerem'in kendisinden de özür diledi, ayrıca bunu yapmak zorundaydı" şeklinde konuştu.

Marcao özür diledi

Marcao ise "Hepinizden özür diliyorum, özellikle de Kerem kardeşimden. Yapmamam gereken bir davranıştı. Hiç istemediğim bir davranıştı. Kerem kardeşimden, arkadaşlarımdan, hocamdan ve stafftan özür diliyorum. Konuşulacak fazla bir şey yok, %100 ben suçluyum." ifadeleriyle özür diledi.