Marcao'ya aynı ülkeden 4 teklif

ABONE OL

Galatasaray'da başkanlık seçimi yaklaşırken, seçim nedeniyle Marcao'ya gelen 4 teklif de bekletiliyor.

Galatasaray, 19 Haziran'da başkanını seçtikten sonra ilk olarak teknik direktör Fatih Terim'in durumu netlik kazanacak. Yeni yönetim, Terim meselesine olumlu ya da olumsuz noktayı koyduktan sonra da Marcao konusunda kararını verecek.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre sözleşmesi yeni uzatılan Brezilyalı stopere Rusya'dan 4 ayrı teklif geldi. Spartak Moskova, CSKA Moskova, Dinamo Moskova ve Zenit'in aralarında bulunduğu Rus kulüplerinin Marcao ile ilgilendiği öğrenildi.

Seçim için bekleniyor

Bu gelişmelerden haberdar olan sarı-kırmızılı yetkililer de hızlı davrandı ve Marcao'nun 1 yıl kalan sözleşmesini yüzde 50 zamla 2024'e kadar uzattı. Yeni seçilecek başkan ve yönetim, Rusya'da ciddi piyasası bulunan 25 yaşındaki solak stoperi için kararını verecek.

Mevcut yönetim, Marcao'nun bonservis fiyatını soran Ruslar'a seçimi gerekçe göstererek cevap vermedi ve pazarlığa oturmadı.

15 milyon euro

Geride kalan sezonda 42 maça çıkan ve performansıyla Galatasaray'ın en iyilerinden olan 1996 doğumlu Brezilyalı savunmacıya 15 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiliyor. Roma geçen sezon 13 milyon Euro'yu gözden çıkarsa da Marcao satılmamıştı.

marcao galatasaray transfer