Marek Hamsik: ''Bana burada Grande diyorlar...''

ABONE OL

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, Marca'ya verdiği röportajda Trabzon ve Süper Lig hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Marek Hamsik, Marca'ya röportaj verdi.

Süper Lig, kariyeri ve Trabzonspor hakkında konuşan Hamsik'in Marca'ya verdiği röportajdan öne çıkanlar şu şekilde;

Beni ilk arayan Trabzonspor'du. Menajerime EURO 2020'den önce yeni takımımla anlaşma istediğimi söylemiştim. Turnuvada bunu düşünmek istemiyordum ve her şey böyle gelişti. Verdiğim karardan memnunum. Trabzon'da taraftarlar ve takım arkadaşlarım bana Napoli'de olduğu gibi 'Grande' diyorlar. 

''Napoli ve Trabzon çok benziyor''

Napoli ve Trabzon birbirine çok benziyor. İnsanlar futbola ve hayata karşı çok tutkulu. Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendiğimizden sonra şehirde sabaha kadar parti vardı. Daha sezonun başında böyle bir şeyle karşılaştım, şampiyon olursak inanılmaz bir şey olacaktır.

''Maradona çok özleniyor''

Bir Napoli taraftarı olarak Maradona'nın ölümü çok üzücüydü. Maradona, şehrin bir parçası, onu herkes çok özlüyor. Onunla tanışıp vakit geçirme şansım olmuştu. Bana formasını vermişti. Maradona ile harika anılarım var.

''Puan farkının bir anlamı yok''

Süper Lig'de sezona çok iyi başladık ve bu şekilde devam ediyoruz. Yine de bu farkın bir anlamı yok, odaklanıp çalışmala devam etmeliyiz.