Marsilya - Galatasaray muhtemel 11'ler

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ikinci maçında Marsilya ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

UEFA Avrupa Ligi gruplarının ikinci maçında Marsilya ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Stade Velodrome'da oynanacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Marsilya: Mandanda, Saliba, Gonzalez, Peres, Guendouzi, Cengiz, Dieng, Lirola, Rongier, Gerson, Harit

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Kerem, Cicaldau, Halil

Eksikler

Marsilya: Milik

Galatasaray: Arda Turan

Göztepe ile hayat buldu

Yeni ve genç bir takım kuran Galatasaray'da uyum süreci devam ediyor. Ligde ilk 4 haftada 8 puan toplamalarına karşın son 2 maçta belki de gençliğin azizine uğradılar. Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmelerine karşın sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio gibi bir takıma karşı ortaya koydukları oyun, taraftarları ciddi anlamda umutlandırdı.
Maurizio Sarri'ye topa sahip olarak oyun anlamında yanıt vermeyi başaran sarı-kırmızılılar, genç oyuncuların performansı da yüzleri güldürdü. Ancak ligde beklenmedik bir tablo ortaya çıktı. Önce Alanyaspor'a 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, Kayseri'de de 3-0'lık yenilgi aldılar ve oyun olarak kötü bir tablo çizdiler. Son maçta ise Göztepe karşısında 2-1 kazanarak yeniden morallendiler.

Galatasaray'a benzer

Marsilya da Galatasaray gibi Jorge Sampaoli yeniden yapılanma ve gençleşme sürecine girdiler. Bu sebeple de oyunlarında bazı dengesizlikler olabiliyor. Ligin girişini iyi yapmalarına karşısn son 2 maçta önce Angers sonra da Lens engellerine takılarak toplam 1 puan alabildiler.

galatasaray marsilya marsilya galatasaray avrupa ligi