Mbappe: Önceliğim Monaco'ydu

ABONE OL

Paris Saint-Germain'in Monaco'dan transfer ettiği 18 yaşındaki Kylian Mbappe, PSG Başkanı'nın da katıldığı imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. Önceliğim Monaco'ydu açıklaması şaşkınlık yarattı.

Paris Saint-Germain'in Monaco'dan transfer ettiği 18 yaşındaki Kylian Mbappe, PSG Başkanı'nın da katıldığı imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. Önceliğim Monaco'ydu açıklaması şaşkınlık yarattı. Genç Fransız futbolcu, "Emery ile görüştük. İleride değişik pozisyonlarda oynayabilirim. Hücumda her bölgede görev yapabilirim. Monaco'da bir yıl daha kalmak istedim, PSG başkanına da bunu söyledim ama sonra fikrim değişti. Bir numaralı önceliğim Monaco'ydu. Sonra fikrimi değiştiren bir şey oldu." dedi.

Mbappe, Başkent ekibinde oynamayı tercih etmesindeki motivasyonları sıraladı. Yıldız futbolcu, "Neymar'la oynamak büyük bir ayrıcalık ama burada oynamanın tek avantajı bu değil. PSG'nin muhteşem bir projesi var. Öğreneceğim çok şey var. Önemli isimlerle oynayacağım ve onların deneyimlerine ihtiyacım var. Bir futbolcunun kariyeri çok kısa. Bu nedenle ben bugünden başlayarak her şeyi kazanmak istiyorum." dedi.


PSG Kulübü Başkanı, UEFA'nın Finansal Fair Play soruşturması hakkında çok net açıklamalar yaptı. PSG'yi şikayet eden kulüplere karşı alaycı tutumu nedeniyle kendisinden emin göründü. Nasser Al-Khelaifi "Transferlerimizin hepsi legal. Saklayacak bir şey yok. Kurallara uygun davranıyoruz, UEFA dilediği araştırmayı yapabilir. Kendi hedeflerimize odaklanmış durumdayız. Diğer kulüplerin hakkımızda ne söylediği bizi hiç ilgilendirmiyor." dedi.

PSG, bu sezon transfer dönemine damgasını vurdu. Özellikle Neymar transferi ile İspanya futbolunun tepkisini çekti. Başkent ekibinin transfer döneminde alabildiği oyuncular ile Avrupa futboluna yön vermek istediğini ilan etti.

mbappe imza töreni mbappe transferi mbappe sözleşme mbappe yaşı mbappe kökeni mbappe psg mbappe müslüman mı mbappe psg transferi mbappe bonservis bedeli mbappe imza töreni neymar mbappe neymar ikilisi mbappe neymar cavani