Mert Hakan Yandaş ayrılığı açıkladı! Başkan ise...

ABONE OL

Gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu olan Mert Hakan Yandaş, sezon sonunda Sivasspor'dan ayrılacağını açıkladı.

Transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş, ilk kez geleceği hakkında bu kadar net konuştu.

Sivasspor'un Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mert Hakan, ''Sezon sonunda ayrılacağız. Şu anda bizim yerimize Sivasspor'un konuşulması lazım. Tamamen Sivasspor'un başarısı için yaşıyorum.'' sözlerini kullandı.

Mecnun Otyakmaz: ''Oraya giderlerse biraz ayıp olur''

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Mert Hakan'ın açıklama yaptığı sırada TRT Spor'a konuşuyordu. Otyakmaz, ''Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transfer iddiaları bize hep soruluyor. Onlar hiçbir şey söylemiyor. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur.'' dedi.

Basında Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın Galatasaray ile anlaştıkları, sarı kırmızılı takımın Mert Hakan'ın imza parasını bile ödediği iddia edilmişti. Önümüzdeki günlerde bu iki futbolcunun yine çok konuşulacağı kesin...

mert hakan yandaş sivasspor transfer