Mert Hakan Yandaş geçen yılı arıyor

ABONE OL

Fenerbahçe'nin sezon başında uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Mert Hakan Yandaş, henüz ne teknik direktör Erol Bulut'un ne de taraftarın görmek istediği performansı sergileyemedi.

FUTBOO | Fenerbahçe ile Galatasaray'ı transferde karşı karşıya getiren ve uzun görüşmeler sonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş... Geçtiğimiz sezon Sivasspor'da gösterdiği performansla, Fenerbahçe taraftarının büyük beklenti içinde olduğu Mert Hakan Yandaş, henüz beklenen performansı gösteremedi.

Bu sezon Fenerbahçe'de kısa bir sakatlık sorunu da yaşayan Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'in ilk 13 haftasında geçen sezonki performansının gerisinde kaldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 11 karşılaşmada süre alan 26 yaşındaki oyuncu 450 dakika süre aldı. Mert Hakan bu 450 dakikada 1 gol atarken, henüz takımına asist katkısı sağlayamadı.



Peki geçen sezonki durum nasıldı?

Geçen sezon Sivasspor'un en dikkat çeken isimlerinden olan Mert Hakan, ilk 13 haftada kırmızı-beyazlı ekibin formasıyla 2019/20 sezonunda 13 maça çıkmıştı. Mert Hakan, bu 13 karşılaşmada da takımımın en fazla sahada kalan isimlerinden oldu. Başarılı oyuncu geçen sezon 13 haftada 1091 dakika süre alırken 3 gol atıp, 2 de gol pası vermişti.

''Mert Hakan büyük transfer olarak geldi, onun sahada bıdı bıdı yaptığı kadar ben bütün hafta konuşmuyorum. Önce ayaklar konuşacak, önce iş.''
                                                                                           Tümer Metin


Spor yorumcularından da eleştiri aldı

Mert Hakan'ın henüz istenen performansı gösterememesi, Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin'in de eleştirilerini beraberinde getirdi. Rıdvan Dilmen, Mert Hakan ile ilgili ''Sosa, ben oynamıyorum Mert Hakan oynuyor diyor'' derken, Tümer Metin TRT Spor'da 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili ''Mert Hakan büyük transfer olarak geldi, onun sahada bıdı bıdı yaptığı kadar ben bütün hafta konuşmuyorum. Önce ayaklar konuşacak, önce iş'' ifadelerini kullanmıştı.
    (function(b, s, p, o, r, t) { b["broadage"] = b["broadage"] || []; if (!b["broadage"].length) { r = document.createElement(s); t = document.getElementsByTagName(s)[0]; r.async = true; r.src = p; t.parentNode.insertBefore(r, t); } b["broadage"].push({ "bundleId": o.bundleId, "widgets": o.widgets, "accountId": o.accountId }); })(window, "script", "//cdn-saas.broadage.com/widgets/loader/loader.js", { "bundleId": ["soccer-tglb"], "accountId": "948a9fe6-4f8a-484d-96b3-34be483b77f9", "widgets": { "soccerTeamGoalsLeaderboard": [{ "element": "DOM_element_id_in_your_website_1608566956080", "teamId": 2, "options": { "theme": "whiteRed", "lang": "tr-TR" } }] } });

mert hakan yandaş fenerbahçe sivasspor süper lig mert hakan