Messi'ye sert faul yapmak yasak

ABONE OL

Lübnan'da yayım yapan Al Akhbar gazetesinin haberine göre Arjantin Milli Takımı yetkilileri, Faslı yetkililerden dünya yıldızı Lionel Messi'yle ilgili ilginç taleplerde bulundu.

14 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da düzenlenecek olan Copa Amerika'ya hazırlanan Arjantin Milli Takımı'nın Mart ayının son bölümünde Fas'ta Fas Milli Takımı'yla bir dostluk maçı yapması gündeme geldi.

Lübnan'da yayım yapan Al Akhbar gazetesinin haberine göre Tangocular, Faslı yetkililerden dünya yıldızı Lionel Messi'yle ilgili şu taleplerde bulundu:

- Maç sonunda hiçbir futbolcu ve taraftarın fotoğraf çektirilmeyecek,

- Hiçbir basın kuruluşunun röportaj gerçekleştirilmeyecek,

- Faslı futbolcular Messi'ye sert müdahalede bulunmayacak.

Bunun karşılığında Arjantin Futbol Federasyonu'nun da takım kaptanı Messi'nin en az 60 dakika oynamasını Faslı yetkililere taahhüt ettiği öne sürüldü.

Söz konusu anlaşma gereğince; Arjantin kafilesinin kaldığı otelin isminin gizli tutulacağı ve güvenliğinin de Faslılar tarafından sağlanacağı öğrenildi.

Öte yandan Fas'la oynanacak dostluk maçından önce 23 Mart'ta bir başka Güney Amerika ülkesi Venezuela ile Madrid'teki Wanda Metropolitano Stadı'nda karşılaşacak olan Arjantin takımını İspanya'dan Fas'a taşıyacak jet uçağının da yine ev sahibi ülke tarafından ayarlanacağı belirtildi.

Bilindiği gibi 2019 Şampiyonlar Ligi finali de 1 Haziran'da Wanda Metropolitano Stadı'nda oynanacak.

lionel messi arjantin fas wanda metropolitano stadı