Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ABONE OL

İlk iki maçını kazanan siyah-beyazlı ekip Fransız rakibi karyısında da iyi bir sonuç alma amacında. Peki Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi G Grubu'na çok iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, ikinci maçında da Alman rakibi Red Bull Leipzig'i 2-0'lık skorla geçmişti.

İlk iki maçlar sonunda grupta 6 puanla ilk sıraya oturan Beşiktaş üçüncü sınavında geçtiğimiz sezonun Fransa Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi yarı finalisti AS Monaco ile Fransa'da karşılaşacak.

Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

17 Ekim Salı gecesi TSİ 21:45'te Monaco'daki II. Lui Stadı'nda oynanacak Monaco-Beşiktaş karşılaşması TİVİBU 4.Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi'ne deplasmandaki 1-1'lik Lepzig maçıyla başlayan Monaco ikinci karşılaşmasında kendi sahasında Poto'ya 3-0 yenilerek büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Kadrosunda Radamel Falcao gibi önemli bir isme sahip olan Monaco sezon başında Kylian Mbappe'yi 180 milyon euro'ya yakın bir ücretle PSG'ye satarak çok ses getirmişti.

monaco beşiktaş maçı monaco beşiktaş maçı ne zaman monaco beşiktaş maçı saat kaçta monaco beşiktaş maçı hangi kanalda monaco beşiktaş şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi g grubu