Monaco şova devam ediyor, Marsilya'yı ezdi geçti!

ABONE OL

Fransa Ligue 1'nin 4.Haftası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaca evinde Marsilya'yı konuk etti. Stade Lois II'de konuk ekibe adeta cehennemi yaşatan Kırmızı-Beyazlılar sahadan 6-1 galip ayrıldı.

Fransa 1. Ligi (Ligue 1)’nin 4.Haftası'nda Monaca evinde Marsilya’yı konuk etti. Stade Lois II’de konuk ekibe adete cehennemi yaşatan Kırmızı-Beyazlılar sahadan 6-1 galip ayrıldı.

İlk dakikadan itibaren atak futbolu oynayan ev sahibi ekip maçın henüz 2.dakikasında Kamil Glik’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

20.dakikada ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Kolombiyalı süper yıldız Radamel Falcao farkı ikiye çıkardı.

Maçı iyice kontrolü altına alan ev sahibi ekipte dakikalar 34’ü gösterirken Radamel Falcao tekrardam sahne aldı ve kendisinin ikinci takımının 3.golünü attı: 3-0

İlk yarının uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Diakhaby'nin golü ile bir kez daha sevindi. Bu gol ilk yarının skorunu belirledi ve Monaco'nun 4-0’lık üstünlüğü ile soyunma odasına gidildi.

İkinci yarıda da hızını kesmeyen ev sahibi ekip dakikalar 68’i gösterirken Sidibe’nin golüyle farkı 5’e çıkardı.

Marsilya’nın maçtaki tek golü ise dakikalar 75’i gösterirken Remy Cabelle’dan geldi :5-1

79.dakikada ev sahibi ekip bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına Fabinho geçti ve skoru belirleyen golü ağlarla buluşturdu: 6-1.

Monaco, bu maçın skoruyla yoluna namağlup devam etti ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. 4 maçlık galibiyet serisi elde eden Kırmızı-beyazlılar, haftayı averaj farkıyla lider PSG’nin bir sıra gerisinde tamamladı. Konuk Marsilya ise şok mağlubiyetin ardından 7 puanda kaldı ve haftayı 6.sırada tamamladı.

monaco marsilya beşiktaşın rakipleri radamel falcao