Nabil Dirar'da sona doğru

ABONE OL

Jeremain Lens için şartları olgunlaştıramayan Fenerbahçe, alternatif isimlere yöneldi. Hedefteki isim Monaco'nun Faslı oyuncusu Nabil Dirar.

Fenerbahçe, Sunderland’le bonservis konusunda anlaşamayınca Manchester City’nin boşa çıkan yıldızı Jesus Navas’a yönelmişti. Navas için girişimlerde bulunan sarı-lacivertliler, b planı olarak Nabil Dirar’la da dirsek temasında.

2018’DE BİTİYOR

31 yaşındaki Faslı oyuncu Nabil Dirar, iyi başladığı sezonda sakatlık nedeniyle kulübeye mahkum kalmıştı. Sezon içerisinde sağ açık ve sağ bekte görev alan Dirar, daha fazla süre alacağı bir takıma gitmek istiyor. Fenerbahçe, Monaco’ya kiralık teklifini iletti. Oyuncunun 2018’de bitecek sözleşmesi nedeniyle kiralamaya yanaşmayan Monaco, oyuncunun bonservisiyle ayrılmasına izin verdi.

Fenerbahçe, Monaco’ya bitecek sözleşmeyi de işaret ederek düşük bir bonservis bedeli teklif edecek.

ÇOK YÖNLÜ

Monaco’nun teknik direktörü Jardim, Nabil Dirar’ı sağ açık olmasına rağmen sağ bekte oynatarak oyuncudan çok yönlü fayda aldı. 31 yaşındaki oyuncunun çok yönlü olması sezon içerisinde alternatif sıkıntısı çeken Fenerbahçe için büyük avantaj.

Nabil Dirar bu sezon Monaco formasıyla Ligue 1’de 18 maça çıktı. Takımına bir golle katkı sağlayan Dirar, üç de asist yaptı.

nabil dirar fenerbahçe monaco