Nasri için bir iddia daha

ABONE OL

Adı Türk kulüpleriyle de geçen ve hemen her gün başka bir kulübün radarına giren Samir Nasri için bir flaş iddia daha ortaya atıldı.

Manchester City’nin Fransız yıldızı Samir Nasri’ye, birçok Avrupa kulübünün yanında Nice’in de talip olduğu öne sürüldü.

İNGİLİZ BASINI YAZDI

Birçok farklı kulüp tarafından istenen Samir Nasri’nin, gelecek sezon için hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini korumaya devam ediyor. İngiliz basını, aynı bölge için eski Galatasaraylı Wesley Sneijder ile de ilgilendiği iddia edilen Nice’in, Nasri’ye kanca attığını öne sürdü. City ile sözleşmesinin son iki yılında olan Fransız yıldızdan İngiliz kulübü, yaklaşık 12 ila 15 milyon Euro kazanç elde etmeyi umuyor.

GUARDIOLA DAVET ETTİ

Samir Nasri’nin bir diğer opsiyonu ise takımdan ayrılmaktan vazgeçip, Manchester City’de şansını denemek. Teknik direktör Guardiola yaptığı açıklamada oyuncusunun yeteneklerine güvendiğini belirtmiş ve onu takımın ABD’deki hazırlık kampına davet etmişti. Fransız kulübü Nice, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a sattığı Belhanda’nın yerine Samir Nasri’yi takıma katmak istiyor.

samir nasri fenerbahçe galatasaray manchester city sevilla