''Neden çağırmaz bilmiyorum''

ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Rotasyon yapmama sebebi hakkında konuşanTerim, "İyi oyun devam etsin diye rotasyon yapmadım ama demek ki yapmak lazımmış. Hiç alakası yokken gol yedik. Arkasından bir gol daha yedik. Bunlar aklımızda olmayan şeyler. Alanyaspor'u kutluyorum, başarılar diliyorum" dedi.

'Halis Özkahya çağırmıyor'

VAR kararlarını eleştiren tecrübeli teknik adam, "42. dakikada Emre Kılınç'ın ayağına basma var. VAR'a gitmiyor, VAR'daki Halis Özkahya çağırmıyor. Emre feryat figan yapsa belki verebilir" ifadelerini kullandı.

'VAR neden çağırmaz bilmiyorum'

Fatih Terim sözlerini, "Üzgünüm, 2-1 devreye girmek başka bir şeydi. Emre'yi de atan bu arkadaşımızdı. Ondan sonra öyle pozisyonlar çok gördük ama kırmızı kullanılmadı. VAR neden çağırmaz bilmiyorum. 9-11 dakika uzatmalar olurken, biz 5 dakikada bitiriyoruz." ifadeleriyle sürdürdü.

İkinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu da dile getiren Terim, "Herhangi bir şeyi ona bağlamıyorum ama onu görünce bu duruma geliyoruz. Herhalde ikinci yarıdaki oyun Galatasaraylıların gönlüne su serpmiştir. Oradan devam etmemiz lazım, bu kadar da hata yapmamamız lazım" dedi.

Arda Turan'a verilen ceza ile ilgili de konuşan Terim, ''Birden bire, maçtan bir gün önce karar açıklanıyor. Acil ceza isteniyor. Saha içinde, tribünde yapılana bakıyorum, ne sevk, ne ceza, ne açıklama var! Ama birden bire Arda'ya ceza var. Enteresan... Bana değil, ben açık ve aleni söylüyorum zaten. Bakalım ne olacak'' dedi.