Neymar çılgın rakamla PSG'ye gidiyor

ABONE OL

Son günlerde Avrupa basınında büyük yankı bulan yılın transferinde PSG'nin son aşamaya geldiği iddia edildi.

En son Barcelona başkanının iddiaları kesinlikle yalanladığı haberin ardından ortaya çıkan detaylar, Neymar’ın PSG’ye ne kadar yakın olduğunu gösterdi.

YÜZDE 95 PSG’DE

Avrupa basınını kasıp kavuran Neymar-PSG transferinde her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak İspanyol basınından Radio Catlunya’ya göre Brezilyalı yıldız, PSG’ye çok yaklaştı. 222 milyon Euro’luk bonservisin PSG için hayal olmadığı belirtilen haberde Neymar’ın, önümüzdeki sezon yüzde 95 ihtimalle Paris Saint Germain forması giyeceği belirtildi. İddiaya göre Neymar’ın babasıyla görüşen PSG yöneticileri, oyuncu ile 40 milyon Euro’luk imza parası karşılığı prensip anlaşmasına vardı.

“GERÇEK DIŞI”

Ancak bu konuda basınla aynı fikirde olmayan çok önemli bir isim var. Barceşona başkanı Josep Bartomeu, söz konusu iddiaların ‘akıl dışı’ olduğunu belirterek, “Bu iddiaları mantıklı bulmuyorum. Bahsedilen 222 milyon Euro’yu bize vermeleri için FFP kurallarını hiçe saymaları gerek. Neymar önümüzdeki sezon Barcelona forması giyecektir” diyerek transfer haberini yalanlamıştı.

neymar psg barcelona rekor transfer