Neymar, futboldan sonra poker hedefinde

ABONE OL

Paris SG'nin yıldız oyuncusu Neymar, şimdiden futbola veda ettikten sonra neler yapacağını belirledi.

Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Neymar, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonraki hedefini açıkladı. Brezilyalı Neymar, futbol sonrasın bir poker oyuncusu olmak istediğini anlattı.

Neymar, poker ile futbol arasında bir benzerlik olduğunu da söylerken ''Futbol kariyerim nedeniyle katılamadığım poker turnuvalarına katılıp, istediğim noktaya seyahat edebileceğim. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra poker turnuvaları için seyahat etmeyi ve bunu deneyimlemeyi istiyorum. Poker ve futbol arasında bir takım benzerlikler var. Odaklanmak bunlardan biri. Poker masasında rakibinizi, sahada da oyunu okuyabilmek çok önemli'' ifadelerini kullandı.

''Poker ve futbol benziyor''

Futbol ve poker arasındaki benzerlikleri de anlatan Neymar, ''Nereye hareket edeceğinizi ya da rakibinizin zayıf yönüne göre nereden hücum yapabileceğinizi iyi anlamalısınız.  Pokerde de durum buna benziyor. Rakiplerinizi iyi analiz etmeli ve doğru zamanı beklemelisiniz'' dedi.

2022 yılına kadar Paris SG ile sözleşmesi bulunan Neymar'ın, futbola veda etmeden önceki duraklarının neresi olacağı ise merak konusu olmayı sürdürüyor. Neymar'ın PSG sonrasındaki takımları arasında Barcelona en güçlü aday olarak gösteriliyor.
 

neymar poker paris sg paris saint germain