Nwakaeme'den 81 gol katkısı

ABONE OL

Trabzonspor'un formda oyuncusu Anthony Nwakaeme, son 4 haftada da gol ve asistlerine devam ederken, bordo-mavili formayla toplamda 81 gole katkı sağlamayı başardı.

Trabzonspor'un 32 yaşındaki yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme, bu sezonki performansıyla lider durumdaki takımının en önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında da gol atmayı başaran Anthony Nwakaeme böylece son 4 haftada toplam 6 gole katkıda bulunmuş oldu.

Anthony Nwakaeme Süper Lig'de Trabzonspor'un oynadığı son 4 karşılaşmada 4 gole imza attı. Tecrübeli hücum oyuncusunun bu maçlarda aynı zamanda 2 de asisti bulunuyor. Lider Trazonspor'un en önemli isimlerinden olan Anthony Nwakaeme bu sezon Süper Lig'de toplam 10 gole imza atarken, 9 da asist yaptı. Yıldız oyuncu böylece toplam 19 gol katkısına ulaşmış oldu.

Toplam 81 gole katkı sağladı

2018'de Trabzonspor'a transfer olan ve kısa sürede performansını arttıran Nwakaeme, bordo-mavili formayla bugüne kadar 135 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 43 gol atarken, 38 de asiste imza attı. Bu sezon Trabzonspor'un performansında da önemli rol oynayan Nwakaeme bordo-mavili formayla toplam 81 gole katkı sağlamış oldu.

anthony nwakaeme trabzonspor