Odyakmaz Volkan Şen'e talip oldu

ABONE OL

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Sivasspor'un başkanı Mecnun Odyakmaz, Fenerbahçe'den Volkan Şen ile Rizespor'dan Kweuke'yi kadrolarına katmayı istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Sivasspor kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Mecnun Odyakmaz beIN Sports kanalında katıldığı programda transfer etmek istedikleri iki oyuncuyu açıkladı. 

“Zaten elimizde hazır oyuncular var” diyen Odyakmaz, “Volkan Şen çok iyi bir oyuncu. Önce takımın omurgasını oluşturup, ardından kanatlar için arayışa geçeceğiz. Önce bir onları yapalım, yabancı transferlerimizi gerçekleştirelim. Ben kendi adıma Volkan Şen’i takımda görmek isterim” şeklinde konuştu. 

"KWEUKE’Yİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM"

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, “Kendi adama. Hocamız ile yapılacak toplantı sonucunda belli olur. Metin başkanım (Kalkavan) ile beraber Ankara’ya seyahat ettik. Onunla da konuştuk. Metin başkanını durumu belli değil. Durum belli olunca, oyuncuya talip olabileceğimizi söyledim. Olacak diye bir şey yok. Alternatiflerimiz var. Olursa hocamız ne düşünür bilmiyorum ama iyi bir Kweuke’yi kilo vermiş, sakatlığını atlatmış bir şekilde kadromuzda görmek isterim” ifadelerini kullandı. 





kweuke sivasspor mecnun odyakmaz volkan şen