Oğuzhan'a Arsenal kancası

ABONE OL

Beşiktaş'ın milli yıldızına, altyapısından yetiştiği İngiliz kulübü yeniden talip oldu. Oğuzhan'ın siyah-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş’ın genç kaptanı Oğuzhan Özyakup’un Arsenal yolunda olduğu iddia edildi. Premier Lig ekibinin altyapısında yetişen ve 2011-2012 sezonunda Arsenal kadrosunda bulunan Oğuzhan Özyakup, 2012 yılından bu yana Beşiktaş forması giyiyor.

Sözleşmesi 2017-2018 sezonunun sonunda bitecek olan yıldız futbolcu özellikle bu sezon Avrupa kulüplerinin gözde isimleri arasında bulunuyor. İspanya, İtalya ve İngiltere’den, sezonun ortasındaki ara transfer döneminden bu yana yoğun transfer teklifleri alan Oğuzhan Özyakup’un talipleri arasına eski kulübü Arsenal’in de girdiği öne sürüldü.

TRANSFER LİSTESİNDE İSMİ VAR

1996 yılından bu yana takımın başında olan ve bu sezon sonu gitmesine kesin gözüyle bakılan teknik direktör Arsene Wenger’le iki yıllık sözleşme yenilenmesinin ardından Premier Lig ekiplerinde gözler transfere çevrildi. Arsenal’in transfer listesinde bulunan isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş yönetimi ile temasa geçileceği ve genç futbolcunun bonservisini almak için girişimde bulunulacağı belirtildi.

Bu arada, dün NTV Spor’da canlı yayında Güntekin Onay’ın sorularını yanıtlayan genç futbolcu da transferi ile ilgili olarak “Son 1.5 - 2 aydır transfer konuşmak istemedim. Şampiyonluk yolunda kafamın rahat olmasını istedim. Tatile çıktıktan sonra menajerimle konuşurum, değerlendiririz. Favorim İspanya Ligi. Benim için en uygun lig orası” demişti.

oğuzhan Özyakup beşiktaş arsenal