Beşiktaş'ın deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı oyuncular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu
Beşiktaş'ın deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı oyuncular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş'ta Adriano, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. ''LİGİN EN İYİLERİNDENİZ'' Bugüne kadar çok iyi geldiklerini ve devamında da aynı şekilde ilerleyeceklerini belirten Adriano, ''Çok zor bir maçtı. Derbiler her zaman zordur. İlk maçta beraberlik almıştık buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Bütün hafta boyunca hocamızın söylediklerini yapmaya çalıştık. Takımımı kutluyorum çok iyi çalıştılar. Bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Buraya nasıl geldiysek aynı şekilde devam etmek istiyoruz ve ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. ''OYUN PLANIMIZA SADIK KALDIK'' Rakibin zorlu olduğunu ancak kendilerinin iyi bir oyunla sonucu gittiklerini belirten Atiba, ''Çok sağlam bir rakibe karşı çok zor bir stadyumda oynadık. Defansif olarak takım halinde çok iyilerdi. Ancak bizim bir oyun planımız vardı. Bizim önceliğimiz savunmada sağlam kalmaktı ve bunu başardık. Savunma arkasına atılan toplar bizim için önemliydi ve engelledik. Oyun temposunu bazen düşürdük bazen yükselttik ama sonunda sonuca gittik'' yorumunda bulundu. ''GEÇEN SENE DE AYNI YOLLARDAN GEÇTİK'' Geçtiğimiz yıldan birçok şeyi tecrübe ettiklerini belirten Oğuzhan Özyakup, ''Daha önümüzde 12 maç var. Lig uzun bir maraton. Buradaki maç çok önemliydi. Geçen sene de 1-0 kazanmıştık. Biz her maça ayrı hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sene de bu yollardan geçtik. Liderken rehavet soruluyordu ama şampiyon olduk. Şu anda puan farkını artırmamız önemli ancak önümüzdeki maçlar da aynı şekilde önem ifade ediyor. Atiba'yla geçen seneden beri bir uyumumuz alışkanlığımız var. Sezon başında önde oynadım ve elimden geleni yaptım. Şimdi kendi pozisyonumdayım. Atiba'nın yanında oynamak daha kolay oluyor. Oyunu geriden kurduğum için de çok rahatlıyorum. Ancak her zaman söylediğim gibi hocam nerede görev verirse orada oynarım'' diyerek sözlerine son verdi.