Oğuzhan Milli Takım kadrosuna alındı

ABONE OL

Daha önce açıklanan Milli Takım kadrosunda kendisine yer bulamayan Oğuzhan Özyakup bugün yapılan bir açıklamayla A Milli Takım kadrosuna alındı.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan A Milli Takım aday kadrosunda bulunmayan Oğuzhan Özyakup, bugün yapılan açıklamayla tekrar Milli Takım'da kendine yer bulabildi. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul'da kampa giren A Milli Takım'ın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup, A Milli Takım kadrosuna dahil edildi" 

Dün akşam da, Harun Tekin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkmış, yerine Atiker Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı çağrılmıştı.

Daha önce Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu'nun yardımcısı Tayfur Havutçu, Oğuzhan Özyakup'un Milli Takım'a alınmaması hakkında Habertürk gazetesine bir açıklama yapmıştı. Havutçu, o açıklamasında "Hocamız Oğuzhan'ı beğeniyor. Kaliteli bir futbolcu olduğunu söylüyor. Zaten kendisiyle de görüştü. Oğuzhan'ın alınmaması kötü oyuncu olduğundan değil. Sadece yaptığımız analizler neticesinde 2 maçta farklı taktik anlayışlar ile oynayacağımızdan dolayı Oğuzhan'ı çağırmadık. Bundan sonraki süreçte Oğuzhan yine bizimle olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

mircea lucescu a milli takım ukrayna türkiye maçı oğuzhan özyakup