Okan Buruk'un derbiye özel planı

ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş derbisine hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk da bu kritik maçtaki planını belirledi.

Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Galatasaray'da artık gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Kendisine yönelik eleştirilere kulaklarını tıkayan genç çalıştırıcı, hem tartışmalara son vermek hem de zirve yarışında daha fazla geriye düşmemek için galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Beşiktaş'ı adeta ezberleyen Buruk derbi taktiğini de belirledi.

Okan Buruk, Nef Stadı'ndaki karşılaşmada ev sahibi olmanın avantajını kullanarak ilk dakikadan itibaren Beşiktaş'ı baskı altına almayı planlıyor. Okan Buruk, erken bir gol bularak maçı kolaya çevirmek istiyor. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı ileri uç elemanları dahil oyuncularından her alanda pres uygulamalarını talep ediyor.

Buruk, "Alanyaspor karşısında maça hızlı başlamıştık ama hakemin kurbanı olduk. Beşiktaş karşısında da aynı futbolu sergileyeceğiz. Bu kez amacımıza ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Son haftalarda eleştirilerin hedefi olan Okan Buruk, Galatasaray'a başarılı olmak için geldiğini ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.

Buruk, "Benim Galatasaray'ı bırakmaya niyetim yok. Beşiktaş derbisini de Başakşehir maçını da kazanacağım. Takımıma güveniyorum" ifadesini kullandı. (Fotomaç)

okan buruk galatasaray