Olaylı gecede Galatasaray kazandı

ABONE OL

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, deplasmanda Giresunspor'u 2-0 mağlup ederken Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan pozisyon çok konuşuldu.

Süper Lig'in 1. hafta maçında ligin yeni ekiplerinden GZT Giresunspor, Galatasaray'ı konuk etti. Sarı kırmızılı takım, Giresunspor engelini 2-0 ile geçerken lige 3 puanla ile başladı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Mbaye Diagne ve 45+2. dakikada penaltıdan Alexandru Cicaldau attı. Sarı kırmızılı ekipte Diagne, ayrıca 40. dakikada kullandığı penaltı atışından yararlanamadı.

Giresunspor'da Hüsamettin Tut, 45. dakikada kırmızı kart görürken 63. dakikada ise sahalarda ender yaşanan bir pozisyon gerçekleşti.

Giresun'da neler oldu?

Galatasaray'da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında ciddi bir gerilim yaşanırken Brezilyalı futbolcu, Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attı. Hakem Erkan Özdamar, pozisyonu VAR'dan izledikten sonra Marcao'ya kırmızı kart gösterdi. 

Pozisyonun ardından Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu'nu da oyundan çıkartırken Giresunspor taraftarları, genç oyuncuyu alkışladı. 

galatasaray giresunspor giresunspor - galatasaray