Omar Elabdellaou'nun son durumu

ABONE OL

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Omar Elabdellaou elinde havai fişeği patlaması sonucunda yaralanırken, Omar'ın tedavisiyle ilgili doktorunda da ilk açıklamalar geldi.

Galatasaray forması giyen Omar Elabdellaou, yeni yıl kutlaması sırasında elinde havai fişeğin patlaması sonucu yaralandı. Tedavisi devam eden 29 yaşındaki Norveçli oyuncunun hayati tehlikesi bulunmuyor.


Omar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Vedat Kaya, Omar Elabdellaoui'nin durumunun düne göre iyi olduğunu ifade ederken ''Bir gözde daha fazla olmak üzere iki gözde de yaralanma mevcut. Şu anki durumu düne göre daha iyi. Görme yetisi var ancak ilerleyen dönemde gidişatı nasıl olur şu anda bir şey söylemek zor'' ifadelerini kullandı.

Tedavi süreci hakkında da konuşan Kaya, ''Önümüzdeki süreçte yapılacak işlemler ve medikal tedaviyle daha iyi duruma geleceğini umuyoruz. Tedavi sürecini önceden kestirmek zor. Burası, göz bakımından Türkiye'deki en iyi ekipmana sahip hastane. Bu tür vakalara daha önce de müdahale ettik. Her türlü imkana sahibiz. Bu tür yaralanmalarda müdahaleler gerekebilir. En iyi şartlarda yapma imkanına sahibiz'' dedi.

omar elabdellaou galatasaray