Ömer Üründül'den Fenerbahçe'ye sürpriz forvet önerisi

ABONE OL

Forvet transferi için FFP'ye takılan Fenerbahçe'ye usta spor yazarı Ömer Üründül'den Mehmet Batdal önerisi geldi.

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni ve son olarak Elif Elmas’ı kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, forvet transferinde FFP’ye takılıyor. Satmadan oyuncu alamayan Sarı-Lacivertliler, bütün sezonu Robin van Persie ile geçirmenin planlarını yaparken Sabah Gazetesi spor yazarı Ömer Üründül’den sürpriz bir forvet önerisi geldi. 

''FENERBAHÇE'NİN GÜÇLÜ BİR FORVETE İHTİYACI VAR''

Bugün gazetede yazdığı yazıda Robin van Persie’nin çok önemli bir yıldız olduğunu ancak süreklilikte sorun yaşadığını belirten Ömer Üründül, Fenerbahçe’nin sırtı dönük oynayabilen güçlü bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunun altını çizdi. 

''TARAFTAR VE MEDYADAN ÇEKİNMEM''

Bu tarif için de Medipol Başakşehir’in tecrübeli forveti Mehmet Batdal’ı öneren Üründül, ‘Yönetimin yerinde olsam taraftar ve medyadan çekinmeden Göksel Gümüşdağ’dan Mehmet Batdal’ı isterim. Oyuncu, geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında havadan ve yerden sırtı dönük oynayabilen, istasyon olabilen ve diğer hücum elemanlarına müthiş bir katkı sağlayabilen bir isim. Hem goller attı hem de attırdı’ ifadelerini kullandı. 


6 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Başakşehir formasıyla ligde 24 maça çıkabilen Mehmet, 5 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı. 31 yaşındaki oyuncu, Emmanuel Adebayor’un transfer edilmesinin ardından forma bulmakta çok zorlanmıştı. 

fenerbahçe Ömer Üründül robin van persie emmanuel adebayor mehmet batdal