Orman iki yıldızı için net

ABONE OL

Transferin en canlı günleri yaşanırken, takımın iki yıldızı, Oğuzhan ve Tolgay için siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın tek düşüncesi var: Onlar için cömert olunmalı.

Yeni sözleşme imzalayan Oğuzhan ve Tolgay konusunda Beşiktaş kulübünün gündeminde satış bulunmuyor. Ama menajerlerin ısrarlı ve yoğun markajına maruz kalan başkan Fikret Orman rakam belirtmezken, takımın iki yıldızına talip olan kulüpler tekliflerinde oldukça cömert olmak zorunda.

Fenerbahçe Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar’ı, Galatasaray ise Gomis, Belhanda ve Maicon’un işini bitirirken, gözler transferde şimdilik sessiz kalan Beşiktaş’a çevrildi. 

Defansa takviye arayışlarına devam eden siyah-beyazlılarda gündemin zirvesini Portekiz’in yıldızı Pepe oluştururken, takımın iki önemli ismi de transferin gözdesi halinde. 

Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan için menajerler kulübe nabız yoklamasına devam ederken, sözleşmelerinin uzatılması yönetimin bu oyuncuları bırakmaya niyetinin olmadığını açıkça gösteriyor. 

BAŞKAN CÖMERTLİK İSTİYOR

İki futbolcu için de kulübe yazılı bir teklif gelmemesine karşın başkan Fikret Orman menajerlerin markajından kurtulamıyor. Vatan’ın haberine göre, üst üste şampiyonluk yaşayan takımın iskeletinde yer alan bu futbolcuları satmaya sıcak bakmamasına karşın Beşiktaş’ın başkanı bu konudaki son sözü “Değerini bulursa ikisini de veririz” oldu. 

Başkan Orman iki futbolcu için de rakam belirtmezken talip olan kulüplerin başkanı ikna edebilmek için tekliflerinde oldukça cömert olmaları gerektiği gelen bilgiler arasında. 


oğuzhan tolgay beşiktaş fikret orman transfer