Orman: Taraftarla gurur duyuyorum

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi'nde evinde Leipzig'i 2-0 yendiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, renklere gönül vermiş taraftarlarını mutlu ettikleri için çok sevinçli olduklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Leipzig zaferi sonrası açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, “Çok mutluyum açıkçası. Evlerinden seyreden Beşiktaş'a gönül vermiş herkesi mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz. 2’de 2 yaptık. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Monaco maçında da iyi bir sonuç alırsak turu garantileriz. Çok zor bir rakipti” dedi.

“AVANTAJI ERKEN YAKALADIK”

Orman, attıkları golün erken gelmesinin kendileri açsından büyük avantaj olduğunun altını çizen başkan Orman, “Golün erken gelmesi bizim için avantajlı oldu. Beşiktaş tecrübeli bir ekip. Sonunu da getirdi Bizim işimiz mutlu etmek. Bu galibiyet hem taraftarımız açısından hem de kulübümüzün tanınması açısından önemliydi” ifadesini kullandı. 

“GÖREVLERİNİ YAPTILAR”

Beşiktaş’ın başkanı Orman, taraftarlarının üstüne düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirterek, “12. adam görevini yaptı. Böyle bir taraftara sahip olduğum için, böyle bir camianın başkanı olduğum için çok mutluyum” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


beşiktaş leipzig şampiyonlar ligi fikret orman başkan