Ozan Tufan A.Alanyaspor'da

ABONE OL

İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonucu varılan anlaşmaya göre Ozan Tufan sezon sonuna kadar Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı.

4 Kasım 2017 tarihindeki Osmanlıspor maçı sonrası Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan, o tarihten beri sadece Fenerbahçe U21 Takımı'nda forma giyen Ozan Tufan Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı.

İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonucu varılan anlaşmaya göre Ozan Tufan sezon sonuna kadar Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı. 

Ozan'ın maaşının yarısını Alanyaspor'un, bir kısmını da Fenerbahçe'nin ödeyeceği belirtildi. Milli futbolcu maaşının bir kısmından da vazgeçerek bu transferin gerçekleşmesini sağladı.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Ozan Tufan'ı istediklerini belirten bir açıklama yapmıştı.

Fenerbahçe ise daha önce Tolgay Arslan'a karşılık Beşiktaş'a takas önersinde bulunduğu Ozan Tufan için olumsuz yanıt almıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş eski öğrencisi Ozan'ın dönmesine sıcak bakarken, siyah-beyazlı kulüp Tolgay'a karşılık Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı'yı istemişti.

Bu görüşmeler sırasında devreye giren Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Fenerbahçe ile olan iyi ilişkilerini de kullanarak Ozan'ın transferini kiralık olarak gerçekleştirdi.

98 maçta 7 gol attı

2015-2016 sezonu başında; Volkan Şen, Fernandao ve Şener'le birlikte Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, sarı-lacivertli formayla çıktığı 98 resmi maçta 7 gol kaydetti.

23 yaşındaki Ozan Tufan 39 kez giydiği A Milli Takım formasıyla 4 de gol attı.

fenerbahçe aytemiz alanyaspor ozan tufan sergen yalçın aykut kocaman bursaspor ozan tufan kaç yaşında ozan tufan kiralandı ozan tufan fenerbahçe