Ozan Tufan için resmi teklif geldi

ABONE OL

Valencia ve Benfica, peşinde oldukları Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı.

Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Ozan Tufan için Fenerbahçe'nin kapısını çalan Valencia ve Benfica, milli oyuncu için resmi teklif yaptı.

İKİ EKİP DE TEKLİFLERİ İLETTİ

beIN SPORTS'un haberine Ozan ile çok ciddi ilgilenen Benfica, transfer teklifini kulübe sunarken adı daha az geçen Valencia da oyuncu için devreye girdi ve Fenerbahçe'ye taleplerini iletti.

15 MİLYON EURO İSTENİYORDU

Başka kaynaklardan haberlere göre 22 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 15 milyon Euro isteyen Fenerbahçe'nin Ozan'ın gelişimi açısında satışı gerçekleşmese de kiralık olarak satış opsiyonuyla başka bir kulübe gitmesine sıcak bakıyor.

FORMA ŞANSI AZALDI

Orta sahasını Mehmet Ekici ile kuvvetlendiren ve hali hazırda Josef de Souza ve Mehmet Topal gibi iki önemli isme sahip olan Sarı-Lacivertliler, Mathieu Valbuena'nın çok yönlülüğüyle de orta sahada önemli bir zenginliğe ulaşırken Ozan Tufan'ın bu oyuncuların arasından sıyrılarak istikrarlı bir şekilde forma giymesi zor görünüyor. Bu sebeple oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali artıyor. 

39 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 26'sı ilk 11 olmak üzere dört kulvarda toplamda 39 maça çıkan Ozan Tufan, 5 gol atıp 3 de asist yaptı. Milli Takım'da ise düzenli olarak oynayan 22 yaşındaki oyuncu, 2016 yılında 18'i ilk 11 olmak üzere toplamda 19 kez ay-yıldızlı formayı terletti. 

ozan tufan fenerbahÇe valencia benfica