Paris SG'nin artıları ve eksileri neler?

ABONE OL

Paris Saint Germain, bu kupanın hayalini çok kurdu ve artık o kupaya, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna bir maç uzaktalar. Peki bunu başarabilecekler mi? Bayern karşısında Paris SG'nin artıları ve eksileri neler?

FUTBOO | Büyük paralar harcandı, yıldız oyuncular geldi ve işte hepsinin amacını gerçekleştirebilmesi için Paris Saint Germain'in önünde tek bir engel kaldı. Milyon euroların harcandığı Paris Saint Germain'in en büyük hedefiydi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu! Şimdi bunu başarabilmeleri için Bayern'i devirmeleri gerekiyor.

Peki Paris Saint Germain, Bayern engelini aşabilecek mi? Paris SG'nin finaldeki artıları, eksileri neler?

Her an her şeyi yapabilirler

Eğer kadronuzda Neymar, Mbappe, Di Maria, Icardi gibi yıldızlar varsa, o kadrodan her an her şeyi beklemelisiniz! Bireysel becerisi son derece üst düzey oyuncuların oluşturduğu Paris SG'nin Bayern karşısında da en büyük kozu bu yıldızları olacak. Elbette Paris SG'nin takım olarak performansı da etkili ancak Neymar, Mbappe, Icardi en kötü anda bile şapkadan tavşan çıkarabilir. Bayern'in de zaten finalde en çok dikkat etmesi gereken konu bu olacak.



Oyundan çok çabuk düşebilirler

Paris SG'nin en büyük iki eksisi; oyundan çabuk düşebilirler, savunmaları narin! Bireysel performanslar Paris SG için çok belirleyici ancak aynı bireysel performanslar Fransız temsilcisi için dezavantaj da olabilir. Özellikle Bayern golü erken bulursa, Paris SG'li oyuncular takım planına bağlı kalmak yerine bireysel olarak fark yaratmaya daha çok çalışabilir. Bu da aslında sorunu daha da büyütür Paris SG için...

Bir de oyunun savunma yönü var. Icardi, Neymar, Mbappe, Di Maria çok iyi hücum oyuncuları ancak Bayern karşısında dik durabilmeleri için takım savunmasını da iyi yapmaları gerekiyor. Bu yıldızların takım savunmasına ne kadar katkı verecekleri her maç için belirsiz...

paris saint germain paris sg şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi finali