Pedro Franco yuvadan uçtu

ABONE OL

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Pedro Franco, Avrupa'dan kendisine hiçbir kulüp bulamamıştı. Kolombiyalı savunmacı, PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a kiralandı.

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Pedro Franco, Avrupa'dan kendisine hiçbir kulüp bulamamıştı. Kolombiyalı savunmacı, PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a kiralandı. PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Boluspor, şampiyon olan Beşiktaş'ın savunmacısı Pedro Franco'yu kadroya kattı.

26 yaşındaki stoper, 2013'te Beşiktaş'a transfer olmuştu. Kara Kartal, Kolombiyalı stoper için 2,4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Büyük beklentiler ile kadroya katılan oyuncu, performansı ile çalıştığı hiçbir hocasının gözüne giremedi. Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen oyuncu, bonservisi ile gönderilemeyince, kiralama yolları aranmaya başlanmıştı.


Kolombiyalı stoperin talibi PTT 1. Lig'den geldi. Geçen sene iyi bir grafik yakalayan Boluspor, bu sezon Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Bolu ekibi hedefine ulaşabilmek için savunmasına takviyeler yapıyor.

Yıllık 500 bin Euro kazanan Kolombiyalı oyuncu, maaşını eksiksiz almaya devam edecek. Maaşın 350 bin Euro'luk kısmı Beşiktaş tarafından ödenecek. 150 bin Euro'luk kısım ise Boluspor tarafından ödenecek.

pedro franco pedro franco sözleşme pedro franco maaşı pedro franco boluspor pedro franco gitti mi pedro franco boluspor kiralık şenol güneş kadro pedro franco pozisyon