'Pes etmeyeceğiz, yine yaparız'

ABONE OL

Süper Lig'de Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Hem oyunumuzu oynayamadık hem de vücut dilimiz hiç alışıldık bir mesaj vermedi. İlk yarı koca bir hiç diyebiliriz. Pozisyon üretmede başarılı olamadık. İkinci yarı bazı değişiklikler olunca, biz gibi oynayınca, o aksiyonların devamı gelecek size. Hücum devamlılığı çok önemli." dedi.

'Hazır değil ama mecburum'

Terim sözlerini, "Emre, bizde hakikaten talihsiz iki ayak kırığı geçirdi. Oradan dönmek kolay değil. Emre'yi kazanmamız lazım, Emre değişik bir oyuncu. Onun atmasına da sevindim. Bugün Linnes'i koydum, hiç hazır değil ama mecburum. Şener iyi performans sergiliyor ama gidemiyor. Hazır değil. Yedlin, bildiğiniz gibi Ali Palabıyık ve Suat Arslanboğa tarafından dışarı alındı." ifadeleriyle sürdürdü.

Şampiyonluk yarışı hakkında da yorum yapan tecrübeli teknik adam, "Son dakikalara doğru da olsa kazanmasını bilmek, vazgeçmemek, Galatasaray'ın özellikleri. Yarışın içindeyiz. Şurada kaldı 4 maç. Galatasaray gibi bitirmemiz lazım. Sırtımız yere gelmeden pes demeyeceğiz. Daha önce yaptık, yine yaparız evelallah" şeklinde konuştu.

fatih terim galatasaray