Pierre Webo Fener'e joker olmak istiyor

ABONE OL

Fenerbahçe forması ile başarılı performans gösteren Pierre Webo, Terraneo tarafından gönderilmişti. Fenerbahçe sonrasında da başarılı bir form grafiği olan golcü oyuncu, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını tribünden izledi. Webo, TRT Spor'a Fenerbahçe'ye transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe forması ile başarılı performans gösteren Pierre Webo, Terraneo tarafından gönderilmişti. Fenerbahçe sonrasında da başarılı bir form grafiği olan golcü oyuncu, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını tribünden izledi. Karşılaşmayı Webo'nun stadda izlemesi sonrasında Fenerbahçe'ye geri mi dönecek sorusu yöneltildi.


Webo, TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Webo, Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini dile getirdi. Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni, Eljif Elmas, Isla, Soldado, Giuliano ve Neto transferlerini bitiren Fenerbahçe, forvette yedek beklemeyi sorun etmeyecek deneyimli bir golcü arayışına girdi.


Hazır haldeyim

Pierre Webo, "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim, benim için mükemmel olur. Sürekli antrenman yapıyorum. Hazır haldeyim." dedi. Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde oyuna girecek bir golcü alternatifinin olmaması, Aykut Kocaman'ı kara kara düşündürüyor. Fernandao'nun sağlık durumunun belirsizliği ve Van Persie'nin sorunları nedeni ile Roberto Soldado takımdaki tek golcü durumuna geldi.


Webo teklif yok dedi

35 yaşındaki golcü oyuncu Pierre Webo, "Şuan Fenerbahçe'den gelen bir bildirim yok. Ama umarım olur. Takıma büyük katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hafta içerisinde bir görüşme olur mu bilmem ama olmasını umuyorum." dedi. Fenerbahçe'den bir teklif olmadığını ama teklif olması halinde Webo'nun gelmeye ve oynamaya hazır olduğunu belirtti.

webo yaş webo mevki webo yaşı webo performans webo golleri webo fenerbahçe webo fenerbahçeye transferi webo fenerbahçe transferi webo fenerbahçe transfer webo kimdir webo aykut kocaman webo golcü webo osmanlıspor webo osmanlı pierre webo yaş pierre webo golleri pierre webo fenerbahçe