Pochettino kimleri transfer edecek?

ABONE OL

PSG'nin yeni teknik direktörü Mauricio Pochettino'yu yapacak çok iş bekliyor. Ondan beklenti, Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon finali gören takıma kupayı kazandırmak.

FUTBOO | Mauricio Pochettino, iki sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham ile finale çıkmış ama kupaya ulaşamamıştı. PSG ise geçen sezon finalde Bayern Münih'e kaybederek aynı kaderi paylaşmıştı. Şimdi son iki senenin son anda kaybedeni aynı çatı altında buluştu. Hedefleri ise aynı: Şampiyonlar Ligi şampiyonluk kazanıp, Avrupa'nın en büyüğü olmak.

Tottenham'da kendini ispatlamış olan Arjantinli teknik direktörün elinde oldukça geniş bir para harcama olanağı var. Takım, dünyada en çok bonservis ödenen iki futbolcu Neymar ve Mbappe'ye sahip zaten. Biz de Pochettino'nun PSG'ye transfer edebileceği yıldızlara bakıyoruz.

Tüm para Lionel Messi için harcanır mı?

PSG'nin alabileceği en büyük yıldız hiç şüphesiz Lionel Messi. Zaten Messi'yi dünyada alabilecek iki takım var gibi gözüküyor. Biri Manchester City, diğeri PSG. Fransız ekibinin Messi'yi ne kadar istediği haberlerlerini gördük. Peki Leo Messi Fransa'da oynamak ister mi? Neymar ile aynı takımda oynamak istediği biliniyor ama bu takım PSG mi olur bilinmez. Yine de PSG'nin elinde oldukça büyük bir koz var. Para ve güç...
Sergio Ramos için sıradaki durak...

Messi gibi sözleşmesi sene sonu bitecek olan bir başka yıldız futbolcu ise Sergio Ramos. Real Madrid ile hala yeni sözleşme imzalamayan Ramos, kariyerini PSG'de sürdürebilir. Paris ekibi İspanyol futbolcu için en güçlü aday olarak gözüküyor.

Paul Pogba'nın ikinci baharına ihtiyacı var

Pochettino'nun elinde tekrar bir dünya yıldızına dönebilecek futbolcular da var. Paul Pogba gibi. Pogba'nın Manchester United'da mutsuz olduğu bir gerçek. Sezon sonu ayrılması da çok muhtemel. Pogba da kendini ülkesi Fransa'da bulabilir. Her iki taraf için karlı bir anlaşma olur.

Eski dostlar, eski dostlar...

Pogba gibi eski performansına dönmesi gereken bir başka futbolcu da Dele Alli. İngiliz futbolcu, kariyerinin en iyi dönemlerini Tottenham'da Pochettino ile yaşamıştı. Arjantinli hoca ile araları çok iyi. Onu tekrar bir yıldıza çevirebilecek biri varsa o da Pochettino'dan başkası değil. Pochettino'yu Tottenham'da çok seven bir başka isim ise Serge Aurier. PSG'nin eski futbolcusu olan Aurier de Pochettino ile PSG'de tekrar buluşabilir. Fransız takımının sağ beke ihtiyacı olduğu kesin. Aurier de hem takımı hem ülkeyi yakından tanıyan biri. 

mauricio pochettino paris sg psg pochettino transfer