Porto, Monaco'yu ezdi geçti!

ABONE OL

Temsilcimiz Beşiktaş'ın da mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi G grubunda Porto, Monaco'yu deplasmanda 3-0 mağlup etti. Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar 2 gole imza attı.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın da mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi G grubunda Monaco evinde Porto'yu ağırladı. Konuk ekip geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralanan Vincent Aboubakar'ın 31' 69' ve Miguel Layun'un 89'uncu dakikada kaydettiği gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Statü gereği geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında forma giyemeyen Vincent Aboubakar bu sezon çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol kaydetti. Kamerunlu golcü Portekiz Ligi'nde çıktığı 7 resmi müsabakada 6 gole imza atmıştı.

Leonardo Jardim yönetimindeki Monaco bu mağlubiyeti ile bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2. müsabakadan da galibiyet çıkartamadı. İlk maçında deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kalan ev sahibi ekip bu mağlubiyetle 2'inci maçların sonunda 1 puanda kaldı.

Geçtiğimiz hafta Dragao Stadyumu'nda temsilcimiz Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Porto, bu deplasmanda aldığı 'altın' değerindeki galibiyetle moral tazeledi ve 3 puanla grupta 2'inci sıraya yerleşti.

 

Halil Mert Afacan / Futboo.com

porto aboubakar monaco beşiktaş şampiyonlar ligi