PSG, Bayern'i ezdi geçti!

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün maçı B grubunda oynandı. Sahasında Bayern Münih'i konuk eden Paris Saint-Germain mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde günün en önemli maçı B grubunda oynandı. Parc des Princes'te Bayern Münih'i konuk eden Paris Saint-Germain sahadan rahat bir galibiyet ile ayrıldı.

Maça hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi, mücadeleden 2' Dani Alves, 31'Edinson Cavani ve 63'üncü dakikada Neymar'ın golleriyle 3-0 galip ayrıldı.

Unai Emery yönetimindeki Paris ekibi, bu sezon çıktığı 10'uncu resmi maçında 9. galibiyetini elde ederken, yıldız golcüsü Cavani 10 resmi maçta 10'uncu golünü, 222 milyon euro karşılığında Barcelona'dan transferi Neymar ise 7'inci resmi mücadelesinde 6'ıncı golünü kaydetmiş oldu.

Carlo Ancelotti yönetimindeki Bayern Münih ise hafta sonu evinde ağırladığı Wolfsburg'a karşı 2 puan kaybetmesinin moral çöküntüsünün ardından Paris deplasmanından da eli boş döndü.

PSG, bu galibiyeti ile 6 puanla B grubunun zirvesine yerleşirti.

Devler ligine 3-0'lık bir galibiyetle başlayan Bayern Münih ise bu ağır mağlubiyet sonucunda 0 averajla 2'inci sırada kaldı.

Celtic deplasmanda coştu

B Grubunun diğer müsabakasında ise Brendan Rodgers yönetimindeki Celtic, deplasmanda Belçika temsilcisi Anderlecht'i 3-0 mağlup ederek averaj farkıyla 3.sıraya yerleşti.

Halil Mert Afacan / Futboo.com

paris psg bayern münih bayern münih şampiyonlar ligi