PSG Tuchel'in sözleşmesini uzattı

ABONE OL

Tuchel imza sonrası yaptığı açıklamada, "Yeni sözleşme imzalamaktan ötürü hem gururlu hem de mutluyum. Başkana ve kulübe bana ve ekibime duydukları güvenden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu sözleşme, benim bu kulübü hedeflerine ulaştırmam noktasında daha çok kamçılayacak. Taraftarlarımıza bana gösterdiği destekten ötürü minnettarım. Kulübümüz için daha güzel günler yakında." sözlerini kullandı.

Fransa Ligue 1'de bir kez daha şampiyonluğa ulaşan, ancak Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nde beklenmedik şekilde Manchester United'a kendi evinde 3-1 yenilerek elenen Paris Saint Germain'de Alman teknik adam Thomas Tuchel'in sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatıldı.

Tuchel imza sonrası yaptığı açıklamada, "Yeni sözleşme imzalamaktan ötürü hem gururlu hem de mutluyum. Başkana ve kulübe bana ve ekibime duydukları güvenden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu sözleşme, benim bu kulübü hedeflerine ulaştırmam noktasında daha çok kamçılayacak. Taraftarlarımıza bana gösterdiği destekten ötürü minnettarım. Kulübümüz için daha güzel günler yakında." sözlerini kullandı.

thomas tuchel psg