'Rakip pozisyona girmedi, 2 puan kaybettik'

ABONE OL

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Murat Şahin, 1-1 biten Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Antalyaspor ile 85. dakikada gelen golle berabere kalan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Murat Şahin, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Hakemlerin standartları yok'

Hakemlerin performansını değerlendiren Şahin, "Taç gözümün önünde oldu. Boyd'a dışarıdayken çarpıyor top, ben ona itiraz ettim. Maç genelinde de hakemlerin düzgün bir yönetim gösterdiğini düşünmüyorum şahsen. Hakemlerin tartışılmasının en büyük noktası maç içinde iki tarafa aynı şeyi vermemeleri. Bir tarafa aynı faule sarı kart verip diğerine faul vermiyorlar. Hakem tartışmalarının büyük nedeni bu, standartları yok, iki taraf adına da söylüyorum" dedi.

'2 puan kaybettik bugün'

Mücadeleyi de yorumlayan Murat Şahin, "Maçın genelinde, özellikle ilk 45 dakikada çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Oyuna daha hakim, ne yaptığını bilen, daha iyi görüntü veren bir takımdık. Antalyaspor'un kapanan ve kontratak oynayan, rakibin hatalarını kovalayan bir takım olduğunu düşünüyorduk. Ben rakibin pozisyona girdiğini ve Ersin'in kurtarış yaptığını görmedim. 1 tane pozisyonları oldu. 50-55 sonrası oyundan düştük ama eksiklerimiz var oyuncu olarak ve oyunsal anlamda. Gönül ister ki az puan kaybederek geçirelim bu süreci, 2 puan kaybettik bugün." şeklinde konuştu.