Randers, Marcao, Oğulcan ve transfer

ABONE OL

Fatih Terim, Avrupa Ligi'ndeki Randers maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim,  Avrupa Ligi elemelerindeki Randers maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim rakipleri Randers'ı değerlendirirken, Marcao konusunda da önemli ifadeler kullandı.

Tecrübeli teknik adam Danimarka temsilcisi Randers hakkında ''Randers'ı analiz ettik. Mücadele gücü yüksek, bire birde agresif ve tempoyu yükseltebilen, temaslı oynayan bir takım. İkili maçlarda dikkatli olmak gerekiyor. Nasıl olsa 2. maç var dememek gerekiyor. En iyi sonucu almak istiyoruz. Takımıma güveniyorum'' ifadelerini kullandı.

''Marcao bir hata yaptı, cezasını çekiyor''

Marcao ve yaşananlar hakkında da konuian Fatih Terim, ''Marcao bir hata yaptı. Cezasını da çekiyor. Galatasaray değerlerini; camiamızın en önemli isimlerinden, yaşayarak, görerek öğrendim. Bu nedenle değerleri ve menfaatleri sadece bugün değil, bundan sonra da koruyacağım. Futbolda her antrenmanda, her koridorda çeşitli hadiseler olur. Olmazsa hepimizin sağlık olarak bir ekibe görünmesi lazım. Bunlar hep olur ama sonra öpüşülür, çözülür. Bunları yönetmek o kadar kolay değil ama biz kimseden bir şey saklamıyoruz. Bugünkü kulüp açıklaması gayet net. Eğer Marcao ile ilgili bir karar verilecekse bunu başkan ve yönetim verir, teknik olarak da ben veririm'' dedi.

''Kimsenin baskısıyla hareket etmiyoruz''

Yapılan eleştirilerle ilgili de konuşan Terim, ''Hiç kimsenin baskısıyla, söylemiyle hareket etmeyiz. Başkan, yönetim kurulu otururuz hep beraber ve karar veririz, çıkıp anlatırız. Marcao ile görüşmedim. Kerem'i de arkadaşları ve tüm Galatasaraylılar en iyi şekilde teselli ettiler. Ancak yapan da yapılan da bizim oyuncumuz. Onlara ne yapacağımıza biz karar veririz. Ne suçlu bulduğumuzu kimsenin önüne atarız ne de mağdur duruma düşeni yalnız bırakırız'' dedi.

''Diagne daha iyi işler yapacak''

Mbaye Diagne'nin performansını da değerlendiren Fatih Terim, ''Diagne gitti, geldi ve değişik bir şekilde başladı. Biraz geç başladı, mukavelem devam ediyor dedi ve geldi. Durumu iyi gidiyor bence. Daha da iyi gitmesini diliyorum. Daha da iyi şeyler yapacak diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Transfer konusunda da kısa bir değerlendirme yapan tecrübeli teknik adam ''Oğulcan konusunu biliyorsunuz. Ben de zaten Rizespor başkanı Tahir Kıran ile anlaşırız demiştim, sağ olsunlar anlaştılar. Galatasaray'daki değişim ayın 7'sine kadar devam edecek. Zaten bizim transfer hamlelerimiz olduğunu söylemiştim. Yarın, öbür gün her şey değişebilir'' ifadelerini kullandı.

fatih terim galatasaray randers - galatasaray avrupa ligi