RB Leipzig - Başakşehir muhtemel 11'ler

ABONE OL

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Leipzig ile deplasmanda ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının ilk maçında Leipzig ile temsilcimiz Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Red Bull Arena'da oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Gil Manzano yönetecek. Mücadele saat 19:55'ten itibaren beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

RB Leipzig - Başakşehir Muhtemel 11'ler



Eksikler

Leipzig: Sabitzer

Başakşehir: Chadli, Azubuike, Muhammed

Takımların son durumu

Geçen sezon bu turnuvada aldığı sürpriz sonuçlarla adından söz ettiren Leipzig, yeni sezona da beklenenden iyi başladı. İlk 4 maçta 10 puan toplayan Leipzig, Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturuyor. 

Şeytan bacağını kırdı

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir, yeni macerasında büyük bir sürprizle başladı. İlk 4 haftayı puansız hatta gol atamatan kapatan Başakşehir, galibiyet hasretine Trabzon deplasmanında son vererek ilk puanlarını aldı. Ancak halen oyun planı anlamında ciddi sorunların olduğu göze çarptı. Okan Buruk'un Almanya'ya nasıl bir planla gittiği merak ediliyor.

İlk randevu

Leipzig ile Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak. Alman ekibi, daha önce karşılaştığı tek Türk takımı olan Beşiktaş'a gruplarda oynanan iki maçı da kaybetmişti.

rb leipzig - başakşehir rb leipzig başakşehir şampiyonlar ligi