Real Madrid'e kötü sürpriz

ABONE OL

La Liga'nın üçüncü hafta maçında evinde Levante'yi konuk eden Real Madrid, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta da beklenmeyen bir puan kaybı yapan Madrid, yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maçta rakibi Levante ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibinin golünü Lucas Vasquez atarken, konuk ekibin golünü Ivy kaydetti.

Bernabeu’da şok

La Liga’nın 3.haftasında Levante’yi Santiago Bernabeu’da konuk eden Real Madrid, maça kötü bir sürpriz ile başladı. Zayıf rakibi karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Madrid, maçın 12.dakikasında geriye düştü. Mendoza’nın pasında topu ağlara gönderen Ivi, Levante’yi zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü beklendiği gibi eline alan ev sahibi Real Madrid, aradığı golü bulmak için 36.dakikaya kadar bekledi. Real’in genç yıldızı Lucas Vasquez, skoru 36’da dengeleyen golü attı. Beraberlikten sonra da rakibinin kalesini abluka altına almaya devam eden ev sahibi aradığı golü bir türlü bulamazken, maçın ilk 45 dakikalık bölümü 1-1’lik beraberlikle geçildi.

Gol çıkmadı

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne daha iyi başlayan taraf ev sahibi Real Madrid oldu. Oyuna sonradan giren Bale, Isco ve Kovacic’in katkılarıyla gol arayan Real Madrid, aradığı golü bir türlü bulmayı başaramadı. İkinci devre boyunca yüzde 70’i geçen topla oynama oranıyla rakibi üzerinde büyük baskı kuran ev sahibi, Asensio ve Bale ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya süren Zinedine Zidane, oyuncularından beklediği verimi alamazken maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibinde Marcelo 89.dakikada kırmızı kart gördü. Geçtiğimiz haftanın üzerine bir kez daha beklenmeyen bir beraberlik alan Real Madrid, puanını 5’e çıkartırken, sürpriz bir şekilde Bernabeu deplasmanından puan alan Levante de 3.hafta sonunda puanın 5 yaptı.

Arda İlçöl / futboo.com

real madrid cristiano ronaldo levante real madrid levante real madrid levante maçı