Rizespor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2019-2020 sezonun açılış maçında Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçıyla başlıyor.

Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan, Chatziisaias, Selim, Melnjak, Moroziuk, Abdullah, Vetrih, Baiano, Boldrin, Michalak, Skoda

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Zanka, Serdar Aziz, Caner, Ferdi, Ozan, Gustavo, Deniz, Sinan, Thiam
Eksikler

Rizespor: Aminu Umar(sakat)

Fenerbahçe: Filip Novak ve Mert Hakan Yandaş(sakat)

Takımların son durumu

Rizespor, geçen sezon son haftaki sonuçlar sayesinde ligde kalmayı başardı. Karadeniz ekibi, kadrosuna önemli takviyeler yaparken Loic Remy transferiyle dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, yeni sezona en az 1 puanla başlamak isteyecektir. Ancak karşılalarında fazlasıyla iştahlı bir Fenerbahçe olacak.

Yepyeni bir başlangıç

Geçen sezonu 7. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör ve kadronun büyük bir kısmı değişti. Sarı-lacivertliler, bu sezona beyaz bir sayfa açarak 7 yıllık şampiyonluk hasretine son verme amacıyla başlayacak.  İstanbulspor, Karagümrük, Alanyaspor, Antalyaspor ve Sivasspor ile hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
Fenerbahçe 8-1 önde

Fenerbahçe ile Rizespor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Rizespor ise bir kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

fenerbahçe rizespor - fenerbahçe süper lig