Roberto Carlos: ''Ali Koç, Jesus ile devam etmeli''

ABONE OL

Futbol tarihinin en iyi sol beklerinden biri olarak kabul edilen, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyemiş Roberto Carlos, sezon sonu geleceği belirsiz olan Jorge Jesus hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de de bir dönem forma giyen, dünya futbolunun en iyi sol beklerinden biri olarak kabul edilen Roberto Carlos, verdiği bir röportajında Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki geleceğini de değerlendirdi.

Roberto Carlos, Ali Koç'un uzun vadede başarılı olmak için gelecek sezon da Jorge Jesus ile devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

''Fenerbahçe Jorge Jesus ile devam etmeli''

Ali Koç'un Jorge Jesus ile devam etmesi gerektiğini söyleyen Roberto Carlos ''Fenerbahçe’ye gelirsek Jorge Jesus harika bir teknik direktör. Bunu herkes biliyor. Fenerbahçe’deki baskı hiç kolay değildir. Onun ve futbolcularının neler yapabileceğini ben çok iyi biliyorum. Adapte olmak çok zor ama hem kendisine hem de Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Fenerbahçe için en önemli şey, Ali Koç’un başkanlığında Jorge Jesus ve aynı oyuncular ile devam etmek. Fenerbahçe'ye bundan sonraki maçlarında ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma yolunda başarılar diliyorum. Bunun için ya şampiyon olmaları gerekiyor ya da sezon başında Şampiyonlar Ligi elemelerini geçmeleri gerekiyor'' ifadelerini kullandı.
Brezilya Milli Takımı iddiaları

Brezilya Milli Takımı hakkında çıkan iddialar hakkında da kısa bir yorumda bulunan Roberto Carlos ''Brezilya Milli Takımı’nda olup olmayacağını henüz bilmiyoruz. Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı'nın alacağı kararı bekliyoruz. Jesus, Brezilya futbolunu çok iyi bilen bir hoca'' dedi.

Aziz Yıldırım'ın kendisi için önemli bir yeri olduğunu dile getiren Roberto Carlos ''Aziz Yıldırım, bana güvenen, beni Fenerbahçe'ye getiren, herkesle tanıştıran, beni heyecanlandıran bir insan. Fenerbahçe taraftarlarının bana davranışlarından dolayı çok müteşekkir ve mutluyum. Türkiye’de geçirdiğim yıllar muhteşemdi. Orada üç yıl oynadım ve üç yıl teknik direktör olarak görev yaptım. Türk halkına, özellikle de sahada oynarken beni mutlu hissettiren Fenerbahçe taraftarlarına derin bir sevgi ve saygı duyuyorum'' dedi.

roberto carlos fenerbahçe fenerbahçe haberleri jorge jesus ali koç