Robin van Persie yine sakatlandı

ABONE OL

Fenerbahçe'de son dönem attığı gollerden çok yaşadığı sakatlıklar ve istikrarsız performansıyla anılan Robin van Persie bir kez daha sakatlandı.

Fenerbahçe'deki sakatlığına rağmen, Hollanda Milli Takımı'na giden ve Fransa maçına oyuna sonradan dahil olan Robin van Persie bir kez daha sakatlandı.  Hollanda Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada dizinden sakatlanan Robin van Persie'nin kadrodan çıkarıldığını duyurdu. Robin van Persie, Hollanda'nın Bulgaristan ile oynayacağı kritik maçta forma giyemeyecek.

Robin van Persie, Fransa'ya karşı alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından verdiği röportajda "Fenerbahçe'de kalıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Takım'a gitmeden önce Fenerbahçe antrenmanında sakatlanan ve Fenerbahçe'nin son oynadığı Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen 34 yaşındaki Hollandalı golcünün Milli Takım'a gitmesi kafalarda soru işareti yaratmıştı.

Robin van Persie'nin Fenerbahçe'nin 9 Eylül'de kadıköy'de oynayacağı Başakşehir maçında forma giyip giymeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

robin van persie van persie hollanda fenerbahçe başakşehir