Ronaldo atıyor, Juventus kazanıyor: 8'de 8 yaptılar...

ABONE OL

Serie A"da şampiyonluğun en büyük adayı Juventus, 2018-19 sezonuna yaptığı müthiş başlangıcı Udinese deplasmanında da devam ettirdi.

Serie A'nın 8. Haftası'nda Udinese, lider Juventus'u konuk etti. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Dybala'nın hat-trick yaptığı maçta Young Boys'u rahat geçen son şampiyon, Rodrigo Bentancur ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle Udinese karşısında da 2-0 kazandı ve 8'de 8 yaptı.

Baştan sona siyah-beyazlı Torino ekibinin üstünlüğüyle geçen karşılaşmanın 33. dakikasında Cancelo'nun asistinde topu ağlarla buluşturan Bentancur, Juve'yi 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

37'de Ronaldo sahne aldı. Kırmızı kart cezası nedeniyle bu haftaki Şampiyonlar Ligi maçında oynayamayan Portekizli yıldız, Hırvat Mandzukic'in asistinde golü attı ve Juve 2-0 öne geçti

Maçın ikinci yarısına Matuidi'nin yerine Emre Can'ı oyuna sürerek başlayan teknik direktör Allegri'nin taktiğiyle alan dakikaları rahat bir şekilde geçen Juventus, sahadan 2-0'lık zaferle ayrıldı.

Ligde bu sezon oynadığı 8. maçta 8. zaferini elde eden Juventus 24 puanla lider durumda. Serie A'nın bir diğer siyah-beyazlı takımı Udinese ise 8 puana sahip.

serie a juventus cristiano ronaldo dybala mandzukic bentacur cancelo