Ronaldo'dan Messi yorumu

ABONE OL

'Onu sevmediğimi söyleyenler var. Hiç kötülük yapmamış birini neden sevmeyeyim? Messi'ye de 'Cristiano hakkında ne düşünüyorsun?' deseniz benim hakkımda iyi konuşur.'

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, gol krallığı ve yılın futbolcusu adaylıklarında sürekli karşı karşıya geldiği Arjantinli Lionel Messi ile ilişkisini anlattı.

Arjantin’de yayınlanan Fox TV kanalına röportaj veren Ronaldo, “Lionel Messi'yi izlemekten büyük keyif alıyorum. Onunla dost değiliz ama rol arkadaşıyız. Futbolda ve ödül törenlerinde aynı sahneyi paylaşıyoruz" dedi.

“RAKİBİM DEĞİL, MESLEKTAŞIM”

Messi ile iyi bir ilişkilerinin olduğunu vurgulayan Portekizli yıldız, “Birlikte yemeğe çıkmıyoruz belki ama birbirimize saygı duyuyoruz” derken, şöyle devam etti: “Messi'yi bir ‘rakip’ olarak değil, ‘meslektaş’ olarak görüşorum. Aramızdaki rekabeti medya körüklüyor. Medya satmak istiyor. Bu bir ticaret. Ayrıca bu olay sadece futbolda olmuyor. Formula 1'de, teniste, diğer dallarda da rekabet körükleniyor.

Messi'yi izlemekten çok keyif alıyorum. Bütün iyi futbolcuları seyretmekten keyif alırım. Messi de bunlardan biri. Elbette onu izlemek harika... Onu sevmediğimi söyleyenler var. Hiç kötülük yapmamış birini neden sevmeyeyim? Messi'ye de 'Cristiano hakkında ne düşünüyorsun?' deseniz benim hakkımda iyi konuşur.”

BU İKİLİ 9 YILDIR ZİRVEDE

Son 9 senede “Yılın Futbolcusu” ödüllerine de ambargo koyan ikiliden Messi, 5 kez Ronaldo da 4 kez bu unvana layık görüldü.