Ronaldo'nun ardından Messi için de şoke eden iddia

ABONE OL

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmak istemesinin ardından karışan Avrupa transfer piyasasını çalkalayacak bir transfer haberi daha çıktı.

Avrupa basınında önemli yer bulan iddiada Barcelona’nın süper yıldızı Lionel Messi’nin geçen sezon başında İngiltere’de top koşturmaya çok yakın olduğu öne sürüldü.

VERGİ KAÇIRMA İDDİALARI ZORLAMIŞTI

İngiliz Independent gazetesinin iddiasına göre Manchester City, geçtiğimiz sezon takımdan ayrılabileceği söylenen Lionel Messi’yi neredeyse kadrosuna katıyordu. 2016 Copa America finali öncesinde vergi kaçırma iddiaları ayyuka çıkan Messi’nin, İngiltere’ye transfer olmaya o dönem sıcak baktığı iddia edildi.

MANCHESTER CITY 150 MİLYON VERMİŞTİ

Ancak bu dev transfere maddi konular engel oldu. O dönem takımdan ayrılmak istediğini açıkça belirten Messi, Manchester City’ye transfer olmak istediğini yönetime bildirdi. Hemen akabinde Barça’ya 150 milyon Euro’luk bir teklif yapan City’li yöneticiler, beklemedikleri bir cevapla karşılaştı.

Katalanlar kaptanları için 250 milyon Euro istediler. Bu teklife çıkamayacaklarını bildiren City tarafı ise görüşmeleri bitirme kararı aldı.


lionel messi barcelona