Ronaldo'nun yanına bir dünya yıldızı daha!

ABONE OL

Ronaldo'dan sonra bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak isteyen Al Nassr, bu sefer gözünü Luka Modric'e dikti.

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'yu transfer ederek tüm dünyada büyük ses getiren Al Nassr, Portekizli yıldızın ardından bir fenomeni daha kadrosuna katmaya çok yakın. Dünyaca ünlü yıldızın gelecek sezondan itibaren Al Nassr forması giymesi bekleniyor. 

Al Nassr'da sıra Modric transferine geldi

Cristiano Ronaldo transferiyle tüm dünyada ses getiren Al Nassr, bu kez Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Luka Modric, gelecek sezondan itibaren Al Nassr forması giyecek. Al Youm'da yer alan habere göre Luka Modric, Al Nassr'dan gelen teklifi kabul etti. Haberde "Cristiano Ronaldo ve Modric'in Al Nassr için oynama hayali birkaç ay içinde gerçekleşebilir." ifadelerine yer verildi.

Modric'e 100 milyon euro

Suudi Arabistan'dan Okaz'ın haberine göre Al Nassr, Luka Modric'e 2.5 yıllık sözleşme teklif edecek. Al Nassr'ın 2.5 yıl için Modric'e 100 milyon euro ödemeye hazır olduğu vurgulandı. Haberde Modric'in de Ronaldo ile yeniden forma giymek istediği iddia edildi. Modric, Al Nassr'dan gelen teklifi kabul etmesi durumunda tarihte en fazla kazanan Hırvat futbolcu olacak.

(Milliyet)

ronaldo modric al nassr transfer