Ronaldo'suz Real zorlanıyor

ABONE OL

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, 2017-2018 sezonuna Real Madrid adına cezalı olarak başladı. Peki bu süreçte, Ronaldo'suz Real Madrid neler yaptı, Ronaldo Milli Takım'da neler yaptı?

Portekizli dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, 2017-2018 sezonuna Real Madrid adına cezalı olarak başladı. 

Real Madrid'in İspanya Süper Kupası ilk maçında, Barcelona'yı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada kırmızı kart gören ve İspanya Futbol Federasyonu tarafından 5 maç cezaya çarptırılan Cristiano Ronaldo, takımında yokluğunu oldukça hissettiriyor.

Real Madrid, Ronaldo'nun yokluğunda İspanya Süper Kupası rövanş maçında evinde Barcelona'yı 2-0 mağlup ederek kupayı almayı başardı. Ardından La Liga'nın açılış maçında deplasmanda Deportivo'yu 3-0'lık skorla geçti. Bu maçlardan sonra ise, Başkent temsilcisi Portekizli dünya yıldızını bir hayli aradı. 

BARÇA’NIN GERİSİNDE KALDI

La Liga'nın 2. haftasında evinde Valencia ile 2-2 berabere kalırken, 3. haftada vasat denilebilecek Levante karşısında da 1-1 berabere kalarak puan kaybetti. 

Bu süreçte Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona ligde 3'te 3 yaparak 3 hafta sonucunda Real Madrid'in 4 puan önünde yer aldı. Real Madrid'in, La Liga'nın 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Real Sociedad maçında da Cristiano Ronaldo'dan yararlanamayacağını belirtmekte fayda var. 

Bu maçın ardından, Portekizli yıldızın 5 maçlık cezası sona erecek.

DEVLER LİGİ’NDE SAHNE ALACAK

Real Madrid ile hafta içinde Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olan Cristiano Ronaldo, cezalı olduğu dönemde Portekiz Milli Takımı forması ile formda bir görüntü sergiledi. 

İlk olarak Portekiz'in Faroe Adaları ile oynadığı maçta 3 gol atıp, 1 de asist yapan Ronaldo, Portekiz'in Macaristan deplasmanında 1-0 kazandığı maçın golünün asistini yapmayı da başarmıştı.


real madrid ronaldo la liga barcelona şampiyonlar ligi kral kupası